بازار اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰

7 آذر 1396
بازار اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰

به گزارش آی‌دی‌سی ،اندازه بازار اینترنت اشیاء تا سال ۲۰۲۰ به رقم ۱.۲۳ تریلیون دلار خواهد رسید.

مطابق پیش‌ بینی آی دی سی ،بازار اینترنت اشیا در آینده‌ای نزدیک ،تریلیون دلاری خواهد شد و سهم بخش سخت‌ افزار از این بازار به حدود ۴۰۰ میلیارد دلار می ‌رسد. این موسسه تحلیلی همچنین در گزارش خود با اشاره به تسلط نسبی بخش سخت ‌افزار در هزینه ‌های کلی دستگاه‌ های IoT  در حال حاضر ،خاطرنشان کرده که این روند در درازمدت ادامه نمی ‌یابد و ورق به نفع بخش خدمات و نرم‌افزار های عمومی برخواهد گشت. انتظار می ‌رود که خدمات و محصولاتی که مستقیم با کاربر سر و کار دارند ،بیشترین سهم از رشد فزاینده‌ اینترنت اشیاء را به خود اختصاص دهند. علاوه بر این ،پیش‌بینی می‌ شود که در آینده‌ای نزدیک بخش‌ های بیمه ،خرده‌فروشی و خدمات درمانی دست به سرمایه‌ گذاری ‌های هنگفتی در اینترنت اشیا بزنند.

از آنجا که اینترنت اشیاء گستره‌ای وسیع از راهکارها را در بر می‌ گیرد ،انتظار می ‌رود که صنایع مختلف برای سرمایه‌گذاری در این بخش رویکردی هم ‌افزایانه و هماهنگ را اتخاذ کنند و احتمالا بخش ساخت و تولید هم پیشگام این تلاش‌ها خواهد بود. بسیاری از بخش ‌هایی که از قابلیت تبدیل شدن به موتور های رشد اینترنت اشیاء ‌برخوردارند ،هنوز مراحل آغازین رشد خود را سپری می ‌کنند که از جمله آن ‌ها می‌ توان به وسیله نقلیه خودران اشاره کرد. راهکار های مدیریت هوشمند ساختمان نیز ممکن است سهمی قابل توجه از رشد ارزش بازار اینترنت اشیاء را به خود اختصاص دهد. برخی از غول ‌های بزرگ دنیای فناوری مانند ساسونگ هم در حال حاضر منابع قابل توجهی را برای توسعه خدمات مرتبط با مدیریت هوشمند در نظر گرفته‌اند. آی‌دی‌سی نتیجه گرفته اثراتی که این صنایع روی اینترنت اشیاء می‌گذارند ،طی دو تا سه سال آینده برای کاربران نهایی ملموس‌تر خواهد شد.

آی‌دی‌سی همچنین در این گزارش ضمن اذعان به آینده روشن اینترنت اشیاء، تصریح کرده که به دلیل گسترش همه‌ جانبه این فناوری و باز شدن پای آن به تمامی محصولات ،دنبال کردن ردپای آن به طور مستقل تبدیل به کاری دشوار و پیچیده شده است. چرا که امروزه همه چیز از خودرو های متصل گرفته تا اسپیکر های هوشمند و حتی یخچال‌ هایی که قادرند با گوشی ‌های هوشمند ،گجت‌ های پوشیدنی و سیستم ‌های روشنایی ارتباط برقرار کنند ،در یک دسته‌بندی گنجانده می ‌شوند. بایستی همگام با حرکت تدریجی جهان به سمت آینده‌ای تماما متصل ،ناظران صنعت ،دسته‌بندی ‌های دقیق‌تری را تعریف کنند و به ‌جای مطالعات اینترنت اشیاء، تدوین گزارش‌ های اقتصادی بین‌المللی را در دستور کار خود قرار دهند.

همچنین آخرین پیش‌ بینی‌ ها که با گزارش کنونی آی‌دی‌سی مصادف شده ،حاکی از آن است که تعداد تراشه ‌های اینترنت اشیاء در آینده‌ای نه چندان دور به هزاران میلیارد خواهد رسید.

نوشته های مرتبط
دیدگاه کاربران
هنوز دیگاهی ثبت نشده است. اولین نفری باشید که نظر میدهد.